Cara nggunakake VPN ing telpon Android tanpa aplikasi lan tanpa ROOT

    Kanggo sampeyan sing pengin mbukak lan ngakses situs sing diblokir KOMINFO utawa ISP jaringan, nggunakake VPN minangka cara siji-sijine supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngakses situs sing diblokir.

    Cara Nggunakake VPN ing Android

    • Bukak browser
    • Ketik vpnbook.com utawa langsung menyang kene
    • Ing bagean "VPN PPTP Gratis"
    • Temtokake server sing pengin digunakake

    Cara-Menggunakan-VPN

    • Bukak Setelan telpon
    • Pilih Jaringan & Internet
    • Klik VPN
    • Klik tombol + (Tambah VPN)
    • Ing bagean "Owahi profil VPN"
    • Ketik Jeneng Server lan Alamat
    • Ketik Jeneng Pangguna lan Sandhi kaya sing kacathet ing bagean "PPTP VPN Gratis"
    • Klik Simpen

    Cara-Menggunakan-VPN


    * Sandi diganti saben minggu, Priksa maneh ing kene:


    Tags: Cara ngaktifake VPN, cara nggunakake VPN ing telpon Android tanpa aplikasi lan tanpa ROOT, cara ngaktifake VPN ing telpon Android tanpa aplikasi lan tanpa ROOT, cara nggawe VPN ing telpon Android tanpa aplikasi lan tanpa ROOT, cara nyetel VPN ing telpon Android tanpa aplikasi lan Tanpa Root, Cara Nggawe VPN Sampeyan Sendiri ing Windows 10, Cara Ngaktifake VPN ing iPhone, Cara Ngaktifake VPN ing Laptop, Cara Nggunakake VPN ing Xiaomi, Cara Aktifake VPN ing Samsung Max, Cara Nggawe VPN Android Malaysia, Cara Nggunakake VPN ing PC, Cara Nggunakake VPN Indonesia,